En bryggers dont
Det er mye det ikke snakkes om i bryggerier. Og da tenker man ikke på syreskadene av desinfiseringsmidler, gjærkaker som drypper fra taket, vørter som spyles i veggen, bakterier som finner og ødelegger de edle dråpene. Brannsårene etter at man MÅ lukke en kran, selv om det spyles vørter på 105 grader, klissete bukser, pakninger som lekker, trykkmålere som er unøyaktige, slanger som morkner, pumper som tettes av et korn på avveie, varmeelemeter som smelter ledninger, sikringer som går når når det ikke passer, død gjær, feil gjær, hissig gjær, glykolkjøler som streiker, kraner som sitter fast og sånt.
-Jeg snakker om at NOEN ganger mister man verktøy som man setter pris på. I denne omgang var det mine høyt verdsatte trådløse vekter, som måler hvor mye øl som er igjen tankene som er koblet til tappekranene i stua.
Plaato Keg var drømmeløsningen som ga meg realtids-informasjon om hvor mye øl som var igjen i hver enkelt tank. Jeg fikk pushvarsler når NOEN tappet øl - og jeg kunne monitorere temperaturen i dem . Flotte greier - inntil Plaato ikke fant det regningssvarende å fortsette å støtte produktene de har til hjemmebryggere. De måtte skru av serveren, med andre ord. -Det er sånn det går når brukerne ikke aksepterer å betale for slike funksjoner.